156 1.9jtd 115kc. 225/45/17 вдига 180км/ч и повече не може, Нормално ли е това? Прочетох в един сайт че скоростомера показва грешно заради размера на гумите http://www.avtogumi.com/ 100км/ч показва 109км/ч значи ако ми показва 180км/ч, което и е макс на моята, и го сметнем е към 168км/ч реално, което не ме кефи, не съм я пробвал с друга кола за да го засека и не знам какво да си мисля. Сменено и е всичко, филтри и тн.. Карам я от няколко дни и не сам я качвал на диагностика на мотора защото съм от Враца и тук няма кой да я види. Обичам я много тази кола и ме яд на тези 180км/ч мисля че може още малко. Възможно ли е като я покарам да се отисне? Имах Пасат3 1.9tdi 90kc и вървеше много, не мисля че това е всичко от Алфата имам няколко приятели с 156 1.9jtd и казват че поне 200км/ч трябва да може, все пак моята е 2001 09м. 100 566км но я е карала жена, малко е като виц, но е вярно купи ми я приятел и е от Австрия, не от Италия, одавна исках такава и сега малко съм смутен, очаквах повече. Благодаря предварително на тези коит се отзоват с мнение.

Comment